Djokovic s-a calificat în optimi la ATP Paris. Nadal şi Federer intră astăzi în competiţie

Novak Djokovic, al doilea favorit la câştigarea turneului de la Paris, s-a calificat marţi în optimile competiţiei. Sârbul a trecut de portughezul Joao Sousa (48 ATP), scor 7-5; 6-1.

435 afișări
Imaginea articolului Djokovic s-a calificat în optimi la ATP Paris. Nadal şi Federer intră astăzi în competiţie

Djokovic s-a calificat în optimi la ATP Paris. Nadal şi Federer intră în competiţie miercuri

Competiţia din Franţa adună cei mai buni tenismeni din clasamentul mondial, iar până acum nici măcar unul nu a fost eliminat. Doi dintre ei s-au calificat în optimi. În afara lui Djokovic, Marin Cilic (Croaţia; 7 ATP) a bifat şi el accederea, după victoria în faţa neamţului Kohlschreiber, 6-3; 6-4.

Miercuri intră în concurs principalul favorit, Rafael Nadal (Spania; 1 ATP), care va da piept cu conaţionalul Fernando Verdasco (27 ATP). La prima vedere, liderul clasamentului mondial nu ar trebui să aibă mari probleme, ţinând cont de istoricul meciurilor directe. Rafa a câştigat 17 din cele 20 de confruntări. Tot miercuri debutează şi Roger Federer (Elveţia; 3 ATP). Are o misiune mai complicată în faţa canadianului Milos Raonic (21 ATP), un sportiv care se remarcă prin jocul agresiv şi serviciul puternic.

Turneul de la Paris este unul de categorie 1.000 şi are premii în valoare totală de peste 4 milioane de euro. Competiţia se desfăşoară în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici