Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, turneul de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 3.645.000 de dolari, şi a rămas neînvins în acest sezon.

15 afișări
Imaginea articolului Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells

Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici l-a învins, în finală, după două ore şi 25 de minute, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, pe spaniolul Rafael Nadal, principalul favorit al competiţiei.

Sârbul, în vârstă de 23 de ani, a câştigat toate cele 18 partide disputate în acest an şi implicit turneele jucate (Australian Open, Dubai şi Indian Wells).

Novak Djokovici, care a devenit numărul doi în clasamentul ATP în detrimentul elveţianului Roger Federer, a cucerit al 21-lea titlu din carieră şi al doilea la Indian Wells, după cel din 2008.

Pentru succesul obţinut la Indian Wells, Djokovici va primi 1.000 de puncte ATP şi un cec în valoare de 611.000 de dolari, în timp ce Nadal va încasa 298.200 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Proba de dublu de la Indian Wells a fost câştigată de perechea Alexandr Dolgopolov/Xavier Mallise (Ucraina/Belgia), care a trecut, în finală, cu scorul de 6-4, 6-7 (5/7), 10-7, de cuplul elveţian Roger Federer/Stanislas Wawrinka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici