Djokovici şi Serena Williams, desemnaţi campioni mondiali pentru 2012 de către Federaţia Internaţională de Tenis

Sârbul Novak Djokovici şi americanca Serena Williams au fost desemnaţi, marţi, campionii mondiali pentru anul 2012 de către Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

152 afișări
Imaginea articolului Djokovici şi Serena Williams, desemnaţi campioni mondiali pentru 2012 de către Federaţia Internaţională de Tenis

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici, numărul 1 mondial, a câştigat această distincţie pentru al doilea an consecutiv, la finalul unui sezon în care a câştigat şase turnee, între care Openul Australiei şi Mastersul de la Londra.

Williams a primit trofeul pentru a treia oară, după ce a câştigat în 2012 turneele de la Wimbledon şi US Open şi a devenit campioană olimpică la Londra.

Fraţii Bob şi Mike Bryan au câştigat la dublu masculin, pentru a noua oară în zece ani, italiencele Sara Errani şi Roberta Vinci la dublu feminin, canadianul Filip Peliwo şi americanca Taylor Townsend la juniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici