Doboş: A fost cel mai slab meci de când sunt eu la Universitatea Cluj

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, consideră că meciul cu Dacia Mioveni, scor 0-0, disputat duminică, în etapa a XXIII-a a Ligii I, a fost cel mai slab de când se află el la gruparea clujeană.

9 afișări
Imaginea articolului Doboş: A fost cel mai slab meci de când sunt eu la Universitatea Cluj

Doboş: A fost cel mai slab meci de când sunt eu la Universitatea Cluj

"N-am pierdut, să luăm partea bună a lucrurilor, acesta a fost cel mai slab meci de când sunt eu la Universitatea. Era frumos ca după meciurile cu UTA şi Mioveni să avem câte două puncte în plus, dar asta e viaţa, puteam să şi pierdem azi, dar şi să câştigăm. M-a deranjat maniera de joc, n-am avut răbdare să construim", a spus Doboş, care a avut o discuţie cu jucătorii clujeni imediat după meci.

Anton Doboş a precizat că Universitatea Cluj îşi propune să obţină cel puţin un punct în etapa următoare, cu Gloria Bistriţa.

Fotbalistul Cristian Silvăşan a afirmat că, după maniera de arbitraj, a avut impresia că ar juca în deplasare, deşi Universitatea Cluj a evoluat pe teren propriu. "E greu să ieşim din zona din subsol, dar ne mai fac viaţa grea şi arbitrii", a precizat jucătorul Universităţii Cluj. "Putem bate pe oricine, dar numai dacă suntem lăsaţi. Şanse mai sunt, pentru că mai avem 11 etape", a adăugat el.

Coechipierul lui Silvăşan, portarul Pieter Merlier, crede că Universitatea Cluj mai are şanse să se menţină în Liga I. "Am pierdut două puncte în prima repriză, pentru că am jucat slab, cu mingi lungi. A doua repriză a fost mai bună. Trebuie să ne antrenăm din greu, mai avem şanse să rămânem în Liga I, pentru că mai sunt multe meciuri şi noi credem în şansa noastră", a precizat Merlier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici