Doboş: Această decizie ne arată că trăim în junglă

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a penaliza cu şase puncte gruparea clujeană în cazul valiza cu bani, apreciind că această hotărâre arată că fotbalul românesc este o junglă.

29 afișări
Imaginea articolului Doboş: Această decizie ne arată că trăim în junglă

Doboş: Această decizie ne arată că trăim în junglă

"Dacă Mircea Sandu (n.r. - preşedintele FRF) şi-a dat acordul pentru această decizie şi vrea război cu mine, să ştie că nu sunt omul bun care crede el. Va avea de acum încolo, în fiecare zi, un articol în presă despre tot ce se întâmplă cu adevărat în federaţie. Nu am probleme, să mă condamne pe mine 200 de ani, dar să nu se ia de U Cluj. Am zis că rămân aici, pentru că este un club care a jucat corect şi am zis că rămân chiar şi fără salariu, dar repet, să nu se ia de U Cluj. Această decizie ne arată că suntem în junglă, că trăim în Congo", a spus Doboş.

Doboş nu este deranjat de faptul că, la fel ca şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, a fost interzis pentru doi ani de pe stadioane. "Nu consider că sunt în aceeaşi balanţă cu Gigi Becali ca pedeapsă, pentru că nu mă interesează ce mi se întâmplă mie. U Cluj va face apel la prima oră, dar nu se poate aşa ceva, să lovească în U fără dovezi, doar ca să existe un ţap ispăşitor. Dacă Mircea Sandu crede că începe corupţia în fotbalul românesc cu Toni Doboş înseamnă că suntem pe drumul cel bun şi DNA poate să se desfiinţeze pentru că nu are ce face în acest domeniu. Să mă bage DNA-ul cât vrea pe mine în puşcărie, dacă ei cred că sunt corupt, dar să lase U Cluj în pace", a adăugat Doboş.

Antrenorul clujenilor, Meszaros Alpar, a făcut un apel la suporteri să fie alături de echipă. "Sunt unii în Cluj care vor să distrugă Universitatea, dar nu vor reuşi, deşi îşi doresc acest lucru de mulţi ani. Fac un apel la suporteri să fie alături de noi", a comentat Meszaros.

Echipa Steaua a fost penalizată, miercuri, cu şapte puncte, de Comisia de Disciplină a FRF, în urma scandalului "valiza cu bani", de la meciul cu Universitatea Cluj, din ultima etapă a Ligii I, ediţia 2007/2008. De asemenea, finanţatorul Gigi Becali a fost suspendat timp de doi ani şi i s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă şi a primit o amendă de 200.000 de lei.

Formaţiei Universitatea Cluj i-au fost retrase şase puncte în urma aceluiaşi scandal, iar preşedintele grupării ardelene, Anton Doboş, a primit aceeaşi sancţiune ca Gigi Becali.

De asemenea, Jucătorii Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi Petre Marin (Steaua) au fost suspendaţi câte şase luni şi amendaţi cu 180.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici