Doctorii din NBA sunt îngrijoraţi de efectele de durată pe care Covid-19 le are asupra stării de sănătate a jucătorilor. Meciurile din NBA se vor relua din 30 iulie

  • Medicii şi oficialii din Liga Nord-americană de Baschet sunt îngrijoraţi de efectele virusului asupra organismului
  • „Încă există efecte necunoscute care pot afecta ireversibil capacitatea pulmonară, şi implicit, progresul unui jucător în carieră”
  • NBA va relua meciurile din 30 iulie
168 afișări
Imaginea articolului Doctorii din NBA sunt îngrijoraţi de efectele de durată pe care Covid-19 le are asupra stării de sănătate a jucătorilor. Meciurile din NBA se vor relua din 30 iulie

Sursa foto: profimedia

Oficialii şi medicii din NBA sunt îngrijoraţi de efectele de durată pe care le are Covid-19 asupra organismului. Efortul intens depus de jucători în timpul meciurilor primei ligi comutat cu posibilitatea contractării noului virus dublează riscurile pe care boala le poate avea asupra organismului şi traseului profesional.

„Încă există efecte necunoscute care pot afecta ireversibil capacitatea pulmonară, şi implicit, progresul unui jucător în carieră. Recent s-a descoperit că boala atacă şi funcţiile inimii. Ce se va întâmăpla, de exemplu, cu un jucător tânăr, aflat la începutul carierei, care contractă virusul? Jocul său va fi încetinit şi va fi tot timpul suspect de probleme de sănătate”, a declarat sub anonimat managerul unei echipe din NBA.

Liga Nord-americană de Baschet a expus toate riscurile asociate Covid-19 într-un memoriu trimis tuturor echipelor din campionat. Meciurile se vor relua din data de 30 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici