Dodu: Am fost penalizaţi cu trei puncte de FIFA, dar asta este problema cel mai puţin gravă

Patronul clubului din Liga a II-a FC Progresul, Marian Dodu, a declarat, miercuri, că gruparea sa a fost înştiinţată de o penalizare de trei puncte în clasament, din cauza datoriei către portarul bulgar Radostin Stanev, dar a precizat că aceasta este una dintre cele mai mici probleme pe care le are.

7 afișări

"Am primit deja înştiinţarea pe adresa clubului privind penalizarea de trei puncte pentru datoria pe care o avem la jucătorul bulgar Stanev. La câte probleme sunt la club, aceasta este cea mai mică dintre ele. Mai e şi neprogramarea, şi banca care vine să ne execute, lucrurile sunt de aşa natură încât trei puncte nu mai sunt atât de grave, din păcate", a spus Dodu pentru MEDIAFAX.

Marian Dodu a precizat că se putea încerca plătirea datoriei către Stanev şi evita astfel penalizarea, dar consideră că gruparea FC Progresul are probleme mai grave. "Exista posibilitatea să încercăm să plătim acum datoria către Stanev şi să încercăm să scăpăm, dar nu sunt bani şi nu numai asta e prioritar, sunt altele mult mai apăsătoare decât penalizarea de trei puncte. În primul rând, banca doreşte evacuarea. Unde să jucăm, pe stradă?", a s psu Dodu.

Patronul clubului nu a dorit să precizeze valoarea datoriei pe care FC Progresul o avea către portarul bulgar Radostin Stanev. Portarul bulgar a depus un memoriu la FIFA privind o sumă de bani pe care trebuia să o primească din contract. Forul internaţional a decis ca FC Progresul să plătească restanţa sportivului Radostin Stanev, însă gruparea din România nu s-a conformat. FIFA a trimis ulterior o înştiinţare către FRF prin care a cerut penalizarea clubului Progresul cu trei puncte în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici