Doi dragoni, şapte stele şi vizieră din titan, aşa va arăta casca lui Schumacher

Michael Schumacher şi-a pregătit casca de protecţie cu care va concura la Marele Premiu al Europei, elementele reprezentate pe aceasta fiind doi dragoni, numele soţiei şi copiilor săi, şi şapte stele, respectiv numărul campionatelor mondiale câştigate de german, informează As, care citează Bild.

38 afișări
Imaginea articolului Doi dragoni, şapte stele şi vizieră din titan, aşa va arăta casca lui Schumacher

Doi dragoni, şapte stele şi vizieră din titan, aşa va arăta casca lui Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Bild, de decorarea căştii s-a ocupat germanul Jens Munser, colaboratorul lui Schumacher şi în trecut. Acesta a "pictat" două motive chinezeşti - dragonii, şapte stele, reprezentând numărul titlurilor mondiale câştigate de pilotul german, şi numele soţiei acestuia, Corinna, fiicei Gina Marie şi fiului Mick.

În plus, viziera căştii a fost întărită cu titan, pentru a se evita accidentele precum cel căruia i-a căzut victimă brazilianul Felipe Massa.

Bild notează că Schumacher va avea trei astfel de căşti de protecţie, preţul per bucată fiind de 12.000 de euro.

Michael Schumacher, 40 de ani, retras din activitate la sfârşitul anului 2006, a fost desemnat să-l înlocuiască pe Felipe Massa, accidentat la Marele Premiu al Ungariei. Prima cursă în care ar urma să alerge septuplul campion mondial este Marele Premiu al Europei de la Valencia, din 23 august.

Schumacher a început deja un program intensiv de pregătire fizică şi de teste pentru a se recomoda cu condiţiile din Formula 1 după aproape trei ani de la retragerea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici