Doi jucători de la Atletico Madrid au COVID-19. Spaniolii trebuie să joace în sferturile Champions League cu RB Leipzig

  • Atletico Madrid a confirmat că doi jucători sunt infectaţi cu COVID-19
  • Spaniolii trebuie să joace în sferturile UEFA Champions League cu RB Leipzig
  • Jucătorii lui Atletico au întârziat plecarea spre Lisabona
263 afișări
Imaginea articolului  Doi jucători de la Atletico Madrid au COVID-19. Spaniolii trebuie să joace în sferturile Champions League cu RB Leipzig

Doi jucători de la Atletico Madrid au COVID-19. Spaniolii trebuie să joace în sferturile Champions League cu RB Leipzig

Atletico Madrid a confirmat că doi dintre jucătorii săi sunt infectaţi cu noul coronavirus. Elevii lui Diego Simeone trebuiau să plece deja la Lisabona pentru sfertul de finală din UEFA Champions League cu RB Leipzig de pe 13 august. Zborul madrilenilor a fost întărziat, însă, până la realizarea mai multor teste.

Există soluţii pentru Simeone. Are nevoie de doar 13 jucători apţi de joc pe lista A ca să se poată disputa meciul cu Leipzig. În cazul în care situaţia de la Atletico se înrăutăţeşte, guvernul Portugaliei va trebui să ia o hotărâre.

Anul acesta, din cauza epidemiei de COVID-19, sferturile de finală din Champions League se joacă în format Final 8, iar toate cele 8 echipe calificate până în această fază a competiţiei vor juca meciurile la Lisabona pe Estadio Da Luz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici