Doi jucători de la FC Argeş joacă pentru calificarea la Campionatul Mondial

Doi jucători de la FC Argeş joacă pentru calificarea la Campionatul Mondial. La jumătatea lunii noiembrie, echipele naţionale de fotbal din Africa vor susţine primele meciuri din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026, competiţie care va fi găzduită de Canada, Mexic şi SUA.

271 afișări
Imaginea articolului Doi jucători de la FC Argeş joacă pentru calificarea la Campionatul Mondial

În cursa pentru calificarea la acest turneu final sunt angrenaţi şi doi jucători de la FC Argeş.

Mijlocaşul Dorian Bertrand va înfrunta cu naţionala Madagascarului puternica reprezentativă a Ghanei (17 noiembrie) şi Ciadul (20 noiembrie). Madagascarul face parte din grupa I, în care se mai regăsesc Mali, Insulele Comoros şi Republica Centrafricană.

Fundaşul Esteban Orozco va întâlni cu reprezentativa Guineei Ecuatoriale formaţiile Namibiei(15 noiembrie) şi Liberiei(20 noiembrie). Guineea Ecuatorială face parte din grupa H, în care se mai află Malawi, Tunisia şi Republica Democratică São Tomé e Príncipe.

Prima clasată din cele nouă grupe se va califica în turul II preliminar, în timp ce ocupantele locurilor 2 vor da baraj pentru celelalte patru locuri disponibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici