Doi jucători indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu Gaz Metan Mediaş

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că pentru partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu formaţia Gaz Metan Mediaş, antrenorul Crsitiano Bergodi nu va putea conta pe doi jucători, Clement Pălimaru şi Adrian Ilie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Antrenorul Cristiano Bergodi a stabilit astăzi (n.r. - joi) numele celor 18 jucători care vor intra în cantonament, la Motelul Bucium. Dintre aceştia nu fac parte atacantul Clement Pălimaru, care acuză o accidentare mai veche şi care nu va mai evolua la Poli Iaşi până la sfârşitul campionatului, şi fundaşul Adrian Ilie, care este încă nerefăcut după o accidentare mai veche la glezn", a spus Boca.

Oficialul ieşean a mai afirmat că pentru partida de sâmbătă, Cristiano Bergodi a decis să nu-i reţină în lot pe alţi şapte jucători: "Domnul Bergodi a decis ca pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş să-i lase în afara lotului pe portarul Marc şi jucătorii de câmp: Ignatov, Todescato, Kalai, Mircea Oprea, Diarrassouba şi Leandro".

Sorin Boca a precizat că formaţia Gaz Metan Mediaş va veni joi la Iaşi şi va face un antrenament vineri, la ora jocului: "Cei de la Gaz Metan Mediaş au anunţat că vin astăzi (n.r. - joi) la Iaşi. Ei vor sta la Hotelul Concordia, din zona Bucium, şi ne-au cerut un teren de antrenament pentru după-amiaza zilei de vineri. Le vom pune la dispoziţie terenul II din Complexul «Emil Alexandrescu»".

Partida Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXXI-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici