Doi jucători naturalizaţi de Tunisia pentru play-off-ul CM, cu trei zile înainte de meci

Doi fotbalişti au fost naturalizaţi în Tunisia, joi, pentru a putea juca duminică în manşa secundă a play-off-ului de accedere la Cupa Mondială din 2014, cu reprezentativa Camerunului, a anunţat federaţia tunisiană (FTF).

70 afișări
Imaginea articolului Doi jucători naturalizaţi de Tunisia pentru play-off-ul CM, cu trei zile înainte de meci

Doi jucători naturalizaţi de Tunisia pentru play-off-ul CM, cu trei zile înainte de meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După un îndelungat suspans, la finalul zilei de joi, 14 noiembrie, jucătorii Stephane Houcine Nater şi Fabien Camus au primit în sfârşit cetăţenia tunisiană. Premierul Ali Larayedh a semnat documentele ce permit ca Nater şi Camus să beneficieze de cetăţenia tunisiană şi în ciuda orei târzii FTF a declanşat procedurile pentru obţinerea cărţilor de identitate şi paşapoartele celor doi jucători", a precizat forul fotbalistic tunisian, într-un comunicat.

Nater, născut la Troyes, în Franţa, evoluează la echipa elveţiană St. Gall.

Camus, născut tot în Franţa, la Arles, joacă la formaţia belgiană Genk.

Tunisia va întâlni, duminică, la Yaounde, reprezentativa Camerunului, în manşa secundă a barajului pentru Cupa Mondială din 2014. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici