Doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, arestaţi

Poliţia din Veszprem a anunţat, sâmbătă, că pe numele a doi suspecţi în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, extrădaţi din Austria, au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile.

14 afișări
Imaginea articolului Doi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma, arestaţi

Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, arestaţi (Imagine: Index.hu)

"Tribunalul Municipal din Veszprem a decis ca pe numele lui Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo să fie emise mandate de arestare pentru 30 de zile, considerând că există probe conform cărora cei doi ar fi participat la uciderea lui Cozma", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Veszprem.

Potrivit site-ului index.hu, Sandor şi Gyozo au fost transferaţi de la Poliţie la tribunal escortaţi de o maşină a poliţiei şi de trei câini poliţişti.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a oferit presei maghiare, anterior, detalii privind incidentul în urma căruia a murit Cozma. "Ucigaşul a lovit cu o forţă extraordinară. Lama cuţitului a pătrund 20 de centrimetri între două coaste. În plus, atacatorul a răsucit cuţitul în rană", a explicat reprezentantul Poliţiei.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie, la un restaurant din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, grav răniţi. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Citeşte şi

Principalii suspecţi în uciderea lui Cozma, extrădaţi în Ungaria

Sztojka Ivan s-a predat Poliţiei

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici