Domenech nu s-a hotărât încă asupra echipei de start

Cotidianul L'Equipe a scris, în ediţia sa de vineri, că selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, nu s-a decis încă asupra echipei de start pentru meciul cu România din preliminariile CM 2010, el având trei dileme pe posturile de fundaş central, fundaş stânga şi mijlocaş ofensiv stânga.

6 afișări
Imaginea articolului Domenech nu s-a hotărât încă asupra echipei de start

Presa franceză: Domenech nu s-a hotărât încă asupra echipei de start (Imagine: Mediafax Foto)

"Raymond Domenech nu s-a hotărât încă asupra echipei de start. Ţinând cont de indisponibilitatea lui Gallas, de incertitudinea lui Anelka şi accidentarea lui Ben Arfa, joi seară Domenech a testat mai multe formule de echipă. Mexes este favorită să-l înlocuiască pe Gallas, însă de-a lungul şedinţei de pregătire pe acest post a fost încercat şi Boumsong. Pentru a-l înlocui pe Ben Arfa, care are genunchiul inflamat, prima soluţie este Malouda. Dar şi Benzema a jucat apoi în echipa titularilor. Nici postul lui Evra nu e sigur, Clichy trecând şi el la titulari în timpul antrenamentului", a scris L'Equipe.

În acest moment, conform sursei citate, echipa de start are câteva semne de întrebare: Mandanda - Sagna, Mexes (Boumsong), Abidal, Evra (Clichy) - Vieira, Toulalan - Ribery, Gourcuff, Ben Arfa (Malouda sau Benzema) - Henry.

Naţionala Franţei va susţine antrenamentul oficial astăzi, de la ora 11.00, la Clairefontaine.

La ora 18.00 francezii vor decola spre România, urmând să ajungă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa în jurul orei 19.30 şi se vor caza la hotelul Europa din Eforie Nord. Franţa nu are prevăzut în România niciun antrenament.

Cotidianul Le Parisien scrie că Laurent Blanc, antrenorul echipei Girondins Bordeaux, ar fi alesul Federaţiei Franceze (FFF) pentru a-l înlocui pe Domenech la Consiliul Federal din 15 octombrie.

"FFF a decis: Blanc. Acesta este numele pe care îl are în minte Jean-Pierre Escalettes, preşedintele. Cum ar putea să nu fie interesat Blanc? Faptul că este sub contract este un handicap major pentru FFF. Blanc este totuşi antrenorul ideal. Dacă Franţa pierde cu România, atunci fotbalul francez îşi va trăi cele mai grele clipe, fără precedent", a scris publicaţia franceză.

Meciul România - Franţa, din grupa 7 de calificare la CM 2010 va avea loc sâmbătă, de la ora 21.40, pe stadionul Farul din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici