Domenicali: Massa va rămâne la Ferrari

Brazilianul Felipe Massa, care ocupă locul cinci în clasamentul piloţilor după şase etape din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, îşi va prelungi contractul cu scuderia italiană, a declarat, joi, directorul echipei, Stefano Domenicali.

14 afișări
Imaginea articolului Domenicali: Massa va rămâne la Ferrari

Domenicali: Massa va rămâne la Ferrari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat joi, de BBC, dacă Massa va rămâne la Ferrari, Domenicali a răspuns că da. "Sunt mulţumit de el. A revenit la echipă într-o manieră fantastică. Contribuie la rezultatele echipei. Vom aştepta finalul de sezon. Va fi puternic, nu am niciun dubiu. Nu vreau să spun prostii. Suntem un grup, echipa face tot posibilul cu această maşină", a precizat Domenicali.

Felipe Massa ocupă locul 5 în clasamentul piloţilor, la 17 puncte de liderii Mark Webber şi Sebastian Vettel (Red Bull) şi la 14 de coechipierul său de la Ferrari, Fernando Alonso (locul 3).

Massa a revenit la volanul monopostului Ferrari la începutul anului, după accidentul suferit în 25 iulie 2009, din timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei.

"Trebuie să aşteptăm. Sper să rămân aici. Este un loc ideal pentru a lucra", a spus Massa, în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său.

Marele Premiu al Turciei, a şaptea etapă a CM, va avea loc duminică, la Istanbul.

Cu această ocazie, Ferrari va sărbători a 800-a cursă în Formula 1, un parcurs unic în această disciplină, echipa italiană nelipsind în niciun sezon al competiţiei.

"800 Grand Prix-uri de F1 reprezintă un jalon important în viaţa echipei, care ne umple de mândrie şi de satisfacţie", a precizat preşedintele Ferrari, italianul Luca di Montezemolo.

"Ferrari este unica echipă care a concurat în fiecare sezon la cel mai înalt nivel în lumea automobilismului şi deţine toate recordurile acestei discipline: titluri la piloţi (15) şi la constructori (16), număr de victorii (211), podiumuri (632), număr de pole position (203) şi număr de cele mai rapide tururi în cursă (221)", se arată într-un comunicat al echipei italiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici