Dorel Stoica rămâne la Universitatea pentru că echipa va juca la anul în cupele europene

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a semnat pe încă patru ani, pentru că este sigur că, la anul, formaţia din Bănie va lupta pentru un loc care să o ducă în cupele europene.

14 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica rămâne la Universitatea pentru că echipa va juca la anul în cupele europene

Dorel Stoica rămâne la Universitatea pentru că echipa va juca la anul în cupele europene (Imagine: Mediafax Foto)

“Nu am prelungit contractul, dar după o discuţie avută cu patronul Adrian Mititelu s-a făcut un act adiţional prin care mi-a fost mărit contractul. Este unul bun, mulţumitor pentru ce dorim să facem la Craiova", a declarat jucătorul grupării alb-albastre.

Stoica ştie de ce are nevoie Universitatea pentru a ajunge pe un loc care s-o ducă în cupele europene sezonul viitor. "Anul acesta va veni şi performanţa. Nu mă extaziez, dar la Craiova a început să meargă treaba bine. S-a văzut în acest retur de campionat. Cred că ne trebuie mai multă concentrare. Apoi continuitate în modul cum tratăm jocurile. Să jucăm mereu la fel ca atunci când întâlnim Steaua, Dinamo ori Rapid, adică fără frică", a explicat fundaşul Ştiinţei.

Stoica a fost dorit de mai multe formaţii din Germania, Turcia şi ţări ex-sovietice. Printre echipele interesate s-au numărat Borussia Dortmund, Duisburg, Karlsruhe sau Sivasspor din Turcia, dar căpitanul oltenilor le-a refuzat. “Nu mă deranjează să ies la pensie de la Universitatea, aşa că sper şi îmi doresc să fie bine şi să obţinem cât mai multe succese", a încheiat Stoica.

Universitatea Craiova a încheiat sezonul pe locul al 9-lea în clasamentul Ligii 1, la 4 puncte de ocupanta poziţiei a 7-a, FC Vaslui, care va participa în turul al treilea al Cupei UEFA Intertoto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici