Dorian Marin va prelua conducerea tehnică a echipei AFC Leopards (presă)

Antrenorul Dorian Marin va prelua conducerea tehnică a echipei kenyene AFC Leopards, de la care a fost demis în urmă cu o zi olandezul Pieter De Jongh, informează goal.com.

100 afișări
Imaginea articolului Dorian Marin va prelua conducerea tehnică a echipei AFC Leopards (presă)

Dorian Marin va prelua conducerea tehnică a echipei AFC Leopards (presă) (Imagine: Shutterstock)

Potrivit sursei citate, De Jongh a fost demis duminică, oficialii clubului considerând prestaţia tehnicianului nesatisfăcătoare.

Goal.com notează că Marin va fi prezentat săptămâna viitoare, conform unui oficial al clubului din Kenya. "Ne-am hotărât ca el să fie înlocuitorul lui De Jongh datorită experienţei sale", a afirmat sursa din cadrul grupării kenyene.

Dorian Marin, în vârstă de 54 de ani, a antrenat ultima dată echipa ghaneză King Faisal Babes.

Pieter de Jongh se afla la conducerea echipei AFC Leopards din luna mai.

AFC Leopards a încheiat ediţia 2014 a campionatului Kenyei pe locul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici