Dorin Goga a semnat un contract cu Dinamo Tbilisi

Atacantul Dorin Goga, care în ultimele patru zile s-a antrenat cu Dinamo Tbilisi, a semnat, luni, un contract cu deţinătoarea titlului în Georgia, informează site-ul oficial al adversarei Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

156 afișări
Imaginea articolului Dorin Goga a semnat un contract cu Dinamo Tbilisi

Dorin Goga (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În vârstă de 29 de ani, Goga va purta la Dinamo Tbilisi numărul 21. Sursa citată nu menţionează perioada pe care Goga a semnat.

El a evoluat în ultimul sezon pentru Hapoel Ramat Gan.

La Dinamo Tbilisi, Dorin Goga va fi antrenat de Duşan Uhrin junior, care l-a pregătit la FC Timişoara în perioada 2007-2008 şi 2010-2011.

Dorin Goga a mai evoluat pentru Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti.

Steaua va întâlni, marţi, în deplasare, de la ora 19.00, formaţia Dinamo Tbilisi din Georgia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici