Dorinel Munteanu a semnat un contract pe patru ani cu gruparea Kuban Krasnodar

Antrenorul Dorinel Munteanu a semnat, luni, un contract valabil pentru patru sezoane cu formaţia Kuban Krasnodar, care a mai fost pregătită şi de tehnicianul Dan Petrescu în perioada 2010-2012.

319 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu a semnat un contract pe patru ani cu gruparea Kuban Krasnodar

Dorinel Munteanu a semnat un contract pe patru ani cu gruparea Kuban Krasnodar (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am semnat cu Kuban, sunt fericit că munca mea la Mordovia a fost apreciată. Acum sunt obligat să fac performanţă la noua mea echipă", a spus Dorinel Munteanu pentru ProSport.

Impresarul Leonid Istrati a anunţat pentru aceeaşi sursă că înţelegerea cu Mordovia Saransk nu a fost încă reziliată, însă acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. "Am decis să acceptăm oferta celor de la Kuban, chiar dacă nu am ajuns la un acord cu Mordovia pentru rezilierea contractului. Ne asumăm toate consecinţele şi vom rezolva această situaţie în săptămâna care urmează", a completat Istrati.

Dorinel Munteanu a antrenat echipa Mordovia Saransk în returul ediţiei 2012/2013 a campionatului rus, alături de care a retrogradat în liga secundă. Potrivit prosport.ro, salariul lui Dorinel Munteanu va fi de aproximativ două milioane de euro.

Kuban Krasnodar a terminat sezonul 2012/2013 pe locul cinci, urmând să participe în preliminariile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici