Dorinel Munteanu: Cu o astfel de evoluţie nu avem ce să căutăm pe poziţia actuală din clasament

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, că formaţia sa nu are ce să caute pe poziţia pe care o ocupă în acest moment în clasamentul Ligii I cu o evoluţie precum cea din meciul cu FC Vaslui, pierdut cu scorul de 4-0.

47 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Cu o astfel de evoluţie nu avem ce să căutăm pe poziţia actuală din clasament

Dorinel Munteanu: Cu o astfel de evoluţie nu avem ce să căutăm pe poziţia actuală din clasament (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Rezultatul reflectă exact prestaţia echipei mele de astăzi de la Vaslui. Mă aşteptam la altceva de la echipă, în special la nivel individual. Nu am scuze petru acest rezultat. Din păcate a fost un joc extrem de prost. Voi face o analiză amplă pentru că nu avem ce căuta pe poziţia pe care o ocupăm în clasament cu un astfel de joc", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul a precizat că echipa sa trebuie să-şi revină până la meciul din etapa următoare, când va juca pe teren propriu împotriva formaţiei Unirea Urziceni: "Vasluiul este o echipă care şi-a dorit să câştige, în ciuda problemelor interne. Nu am nicio explicaţie pentru acest rezultat. Voi discuta cu echipa pentru că vreau să ştiu exact ce s-a întâmplat. Cu un astfel de joc nu ne putem atinge obiectivul pe care ni l-am propus. 1-0 sau 2-0 era cu totul altceva, însă la 4-0, nu am cuvinte. Vina este a mea pentru că am avut încredere în echipă. Trebuie să ne revenim pentru că într-o săptămână vine vicecampioana şi ne aşteaptă un meci greu".

FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, reuşind a doua victorie în campionat, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici