Dorinel Munteanu: Eram pregătiţi să jucăm şi etapa a XIX-a

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, liderul Ligii I, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că amânarea etapei a XIX-a a Ligii I nu îl deranjează, deşi echipa sa era pregătită să dispute şi meciul cu Pandurii Târgu Jiu în acest an.

8 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Eram pregătiţi să jucăm şi etapa a XIX-a

Dorinel Munteanu: Eram pregătiţi să jucăm şi etapa a XIX-a (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu mă mulţumeşte, dar nici nu mă nemulţumeşte această amânare. Eram pregătiţi să jucăm şi această ultimă partidă din 2010, dar dacă oficialii au decis că e mai bine să se amâne, asta e. Dacă, într-adevăr, terenurile nu sunt bune, atunci este un lucru benefic că s-a luat această decizie", a spus Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu crede într-o coaliţie formată împotriva echipei sale, care să fi influenţat luarea acestei decizii. "Nu cred într-o coaliţie, pentru că fiecare dintre adversare îşi doreşte să câştige campionatul şi de aceea nu se pot uni între ele. Faptul că nu mai jucăm ultima etapă, într-un moment în care se spune despre noi că suntem pe val, nu are o prea mare importanţă. Şi asta pentru că, aşa cum am mai spus, după perioada de pregătire vom fi mai puternici", a mai spus Munteanu.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca etapa a XIX-a a Ligii I, care ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni, să fie amânată pentru 2011, din cauza vremii nefavorabile, informează site-ul oficial al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici