Dorinel Munteanu: Exista puţină tensiune, dar nu m-am preocupat prea mult. Suntem o campioană meritată

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, după publicarea deciziei TAS de a nu reprograma meciul cu Pandurii Târgu Jiu, că exista puţină tensiune privind acest anunţ, dar nu şi-a făcut multe griji.

130 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Exista puţină tensiune, dar nu m-am preocupat prea mult. Suntem o campioană meritată

Dorinel Munteanu: Exista puţină tensiune, dar nu m-am preocupat prea mult. Suntem o campioană meritată (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nici nu m-a preocupat prea mult această problemă, deşi puţină tensiune exista. Oţelul nu era implicată în această problemă, iar decizia era una luată după regulamentele interne. Suntem o campioană meritată", a spus Dorinel Munteanu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat publicităţii, miercuri, un comunicat, în care anunţă decizia de a respinge memoriul clubului Pandurii Târgu Jiu, astfel că meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a XIX-a a Ligii I va rămâne omologat cu scorul de 0-3.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Oficialii Pandurilor au contestat la TAS această decizie.

În aşteptarea unui răspuns de la TAS, LPF nu a înmânat tricourile de campioni gălăţenilor, duminică, la meciul cu FC Timişoara, în urma căruia Oţelul devenise campioană matematic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici