Dorinel Munteanu îşi anunţă azi demisia de la Oţelul, Viorel Tănase îl înlocuieşte

Tehnicianul Dorinel Munteanu îşi va anunţa miercuri demisia din funcţia de antrenor principal al echipei Oţelul Galaţi, locul său urmând a fi ocupat de fostul jucător Viorel Tănase.

372 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu îşi anunţă azi demisia de la Oţelul, Viorel Tănase îl înlocuieşte

Dorinel Munteanu îşi anunţă azi demisia de la Oţelul, Viorel Tănase îl înlocuieşte (Imagine: Florin Novac / MediafaxFoto)

Anunţul va fi făcut la ora 13.00 într-o conferinţă de presă, au declarat surse din cadrul clubului pentru MEDIAFAX.

Fostul director general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, în prezent primar al oraşului, declara luni că nu înţelege nemulţumirile lui Dorinel Munteanu, şi că demisia este un act de onoare: "Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. Salariile şi primele sunt achitate punctual însă, paradoxal, ne aflăm pe o poziţie în clasament care nu ne face cinste".

Antrenorul Dorinel Munteanu a afirmat la postul de televiziune Gsp TV că în proporţie de 99 la sută va demisiona de la Oţelul Galaţi. După şase etape disputate, formaţia gălăţeană ocupă doar poziţia 13 în clasamentul Ligii I, cu 5 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici