Dorinel Munteanu: La Galaţi am continuitate, linişte şi încredere din partea conducerii

Antrenorul Dorinel Munteanu, care a dus al patrulea titlu consecutiv în provincie, explică în Pro TV Magazin, de ce Bucureştiul nu mai câştigă campionate şi care e cheia succesului său la Oţelul Galaţi.

208 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: La Galaţi am continuitate, linişte şi încredere din partea conducerii

Dorinel Munteanu: La Galaţi am continuitate, linişte şi încredere din partea conducerii (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Întrebat cum a reuşit să câştige campionatul cu Oţelul, Dorinel Munteanu declară in Pro TV Magazin: "La Galaţi am continuitate, linişte şi încredere din partea conducerii. Nu la fel am avut la celelalte echipe pe care le-am antrenat".

Dorinel Munteanu chiar îşi doreşte să depăşească performanţa Unirii Urziceni în Liga Campionilor şi este convins că va reuşi. Iar când vine vorba despre preferinţele din grupe, antrenorul Oţelului Galaţi afirmă: "Îmi doresc o grupă cu Chelsea, Olympique Marseille şi Bayer Leverkusen. Nu vreau să picăm cu Barcelona şi Şahtior. De Barca nu mai are rost să vorbim, iar despre Şahtior cred că e una din cele mai bune echipe din Europa".

Despre echipele din Bucureşti, Dorinel Munteanu declară: "Bucureştiul va mai câştiga un campionat în România doar atunci când echipele de acolo îşi vor rezolva problemele interne şi conducătorii lor nu vor mai fi toată ziua la televizor".

Dorinel Munteanu chiar spune că ar refuza cu ferminate orice propunere din partea unui club din Bucureşti deoarece succesul lui e la Galaţi. Şi ar refuza şi echipa naţionala deoarece nu se simte pregătit şi consideră că mai are multe de învăţat până sa antreneze naţionala. În interviul din Pro TV Magazin, Munteanu declară că îşi doreşte ca Răzvan Lucescu să câştige cu Bosnia şi ca acesta să rămâna selecţioner.

Pro TV Magazin l-a întrebat pe Dorinel Munteanu unde îşi va petrece vacanţa şi dacă îşi va face timp şi pentru o partidă de pescuit: "Sunt un pescar înrăit, dar amator. Nu sunt profesionist şi nici nu sunt genul de pescar care să se laude cu capturi uriaşe. Am prins peşti mari, dar şi cei mici sunt importanţi pentru mine. Norvegia şi Danemarca sunt cele mai tari locuri unde am pescuit şi unde am prins capturi impresionante".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici