Dorinel Munteanu: Le-am spus jucătorilor să nu fie cu capul în nori

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că şi-a avertizat jucătorii asupra meciului dificil cu Steaua, din deplasare, şi le-a transmis acestora "să nu fie cu capul în nori" după cele trei victorii din debutul returului.

16 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Le-am spus jucătorilor să nu fie cu capul în nori

Dorinel Munteanu: Le-am spus jucătorilor să nu fie cu capul în nori (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Jucăm împotriva Stelei, o echipă care este o pretendentă la titlu. Preventiv le-am spus jucătorilor mei că nu este cazul să fie cu capul în nori pentru că au câştigat toate meciurile din retur. Nu vreau «românisme» la echipa mea", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu, fost antrenor al echipei Steaua, a precizat că nu are nicio revanşă de luat în faţa grupării "roş-albastre". "Nu e vorba de nicio revanşă a antrenorului Dorinel faţă de Steaua. E un meci foarte important, dar doar atât. Nu mă interesează cum voi fi primit de suporteri în Ghencea. Eu consider că, atât ca jucător cât şi ca antrenor, mi-am făcut datoria cât am activat la Steaua. Dacă mă vor huidui nu-i voi auzi", a mai spus Dorinel Munteanu.

Oţelul Galaţi va întâlni, vineri, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici