Dorinel Munteanu: Mă interesează Torje şi un jucător de la Dinamo

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, luni, că în maximum două zile va fi oficial noul antrenor al echipei Kuban Krasnodar şi a menţionat că este interesat de achiziţionarea mijlocaşului Gabriel Torje şi doreşte să transfere un jucător de la Dinamo, fără a-l nominaliza.

152 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Mă interesează Torje şi un jucător de la Dinamo

Gabriel Torje (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Gabi este un jucător interesant pentru multe echipe şi pentru mine, dar mai multe nu pot să declar nimic pentru că nu sunt oficial deocamdată, dar probabil că mâine sau cel târziu poimâine voi fi oficial (n.r. - antrenorul echipei Kuban Krasnodar). Torje este un jucător important şi mai sunt interesat de un jucător de la Dinamo, dar nu vă pot spune", a spus Munteanu, la Sport.ro.

Dorinel Munteanu a antrenat în returul sezonului trecut formaţia rusă Mordovia Saransk şi a întâmpinat probleme la rezilierea contracului cu această grupare. El o pregăteşte neoficial pe Kuban Krasnodar, echipă calificată în preliminariile Ligii Europa.

Gabriel Torje a revenit în această pauză competiţională la Udinese, după ce fusese împrumutat în campionatul trecut în Primera Division, la Granada. Potrivit presei italiene, antrenorul Francisco Guidolin doreşte să îl împrumute din nou pe Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici