Dorinel Munteanu: Meciul cu CFR trebuie câştigat cu inima

Antrenorul Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, că partida cu CFR din 16-imile Cupei României trebuie câştigată "cu inima".

10 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Meciul cu CFR trebuie câştigat cu inima

Dorinel Munteanu: Meciul cu CFR trebuie câştigat cu inima (Imagine: Mediafax Foto)

"La un astfel de joc nu trebuie să existe nicio mobilizare suplimentară pentru jucători. Ei trebuie să dea totul în teren. Vom întâlni campioana, stadionul va fi plin. Vreme de 90 minute nu va conta diferenţa de valoare dintre echipe. Nu vom avea nici o primă de joc la acest meci. Cea mai importantă primă la un astfel de derby este cea sentimentală. Acest meci trebuie câştigat cu inima", a spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul-jucător al clujenilor spune că se simte obosit după partida susţinută sâmbătă la Mioveni, dar din cauza problemelor din lot va trebui să evolueze şi în meciul de Cupă.

"Sunt cam obosit. Dar la ce probleme am în lot, cam trebuie să joc. În fotbal se pot întâmpla minuni. Aştept un joc bun din partea echipei şi o calificare în faza următoare a Cupei României, deşi întâlnim un adversar mult mai puternic şi mai experimentat, cu jucători valoroşi. Acest meci ar putea fi unul salvator pentru sezonul nostru", a subliniat Munteanu.

Partida dintre Universitatea şi CFR Cluj, contând pentru 16-imile Cupei României, se va desfăşura, marţi, pe stadionul "Ion Moina", cu începere de la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici