Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Antrenorul Dorinel Munteanu a preluat conducerea tehnică a echipei Astra, el semnând, miercuri, conform unor surse din cadrul clubului giurgiuvean, un contract valabil trei luni cu opţiune de prelungire.

136 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu

Dorinel Munteanu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Astăzi, antrenorul Dorinel Munteanu a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru preluarea echipei noastre. Acesta va semna contractul, la Giurgiu, apoi va conduce primul antrenament şi va fi prezentat oficial, într-o conferinţă de presă. Îi urăm mult succes pe banca Astrei!", a anunţat gruparea giurgiuveană, pe contul oficial de Facebook, fara a preciza durata înţelegerii.

Munteanu, care îl înlocuieşte pe ucraineanul Oleg Protasov, va avea ca obiectiv clasarea pe un loc care să asigure formaţiei giurgiuvene participarea în ediţia viitoare a Ligii Europa. El este al treilea antrenor al formaţiei Astra din acest sezon după Daniel Isăilă şi Oleg Protasov.

Dorinel Munteanu a condus ultima oară formaţia FK Qabala, din Azerbaidjan, de unde a demisionat la 4 decembrie. În cariera sa, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a mai antrenat formaţiile CFR Cluj, FC Argeş Piteşti, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk şi Kuban Krasnodar.

Ucraineanul Oleg Protasov a fost demis, luni, din funcţia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, conducerea grupării luând decizia rezilierii contractului tehnicianului ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 32 de puncte, la 12 puncte de liderul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici