Dorinel Munteanu: Parcă nu suntem în România, este o seară deosebită

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că speră ca meciul cu Franţa să fie un nou început pentru naţionala României şi pentru fotbalul românesc şi că atmosfera pe Arena Naţională, care a fost inaugurată în această seară, este extraordinară.

237 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Parcă nu suntem în România, este o seară deosebită

Dorinel Munteanu: Parcă nu suntem în România, este o seară deosebită (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Parcă nu suntem în România, trebuie să-i felicit pe cei care au construit această arenă. Este o seară deosebită şi este o atmosferă deosebită. Îl cunosc foarte bine pe Victor Piţurcă şi sunt convins că tot ce a făcut în aceste zile a fost pentru ca echipa să se prezinte cât mai bine. Sper să fie un nou început atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. Poate să fie un câştig pentru noi. Ne dorim să readucem fotbablul românesc unde îi este locul, adică mai sus în clasamentul FIFA", a spus Munteanu la TVR 1, tehnicianul pronosticând un rezultat de 1-0 pentru România.

Pe de altă parte, numeroase personalităţi au sosit la Arena Naţională pentru a urmări meciul cu Franţa: foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ionuţ Lupescu, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Costică Ştefănescu, Helmuth Duckadam, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, foştii tenismani Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, ministrul Educaţiei Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, tenismanul Victor Hănescu, preşedinţii de cluburi Florian Walter (Universitatea Cluj), Vasile Şiman (Sportul Studenţesc), Nicolae Badea (Dinamo) şi George Copos (Rapid), antrenorul lotului naţional de gimnastică Octavian Bellu şi cântăreţul Adrian Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici