Dorinel Munteanu: Piţurcă este un exemplu pentru mulţi antrenori

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că este convins de faptul că partida cu Universitatea Craiova, din etapa a XIV-a a Ligii I, va fi un meci extrem de greu, tehnicianul craiovenilor, Victor Piţurcă, fiind un exemplu pentru mulţi antrenori.

16 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Piţurcă este un exemplu pentru mulţi antrenori

Dorinel Munteanu: Piţurcă este un exemplu pentru mulţi antrenori (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Cunosc jucătorii Craiovei, le-am văzut ultimele meciuri şi sunt convins că va fi greu. Craiova are o echipă tânără, cu jucători ambiţioşi şi care au o atitudine foarte bună. Victor Piţurcă este un antrenor bun. A fost foarte mulţi ani la echipa naţională, are performanţe la nivel naţional şi internaţional, dar vom vedea la ora meciului care va fi tehnicianul sau tacticianul mai bun. Nu m-am uitat în mod special la ideile tactice ale lui Piţurcă, dar cunosc bine Craiova. Am învăţat foarte mult de la dânsul, atât ca jucător cât şi antrenor, e un exemplu pentru mulţi antrenori. Noi suntem însă bine pregătiţi pentru acest joc", a spus Dorinel Munteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul Oţelului are două indisponibilităţi în lot, Giurgiu, suspendat, şi Sârghi, răcit.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici