Dorinel Munteanu: Sper ca astăzi să fie doar începutul pentru un parcurs mai bun în campionat

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după victoria, cu scorul de 2-0, din meciul cu FC Braşov, că speră ca acest joc să fie doar începutul unui parcurs mai bun al elevilor săi în campionat.

90 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Sper ca astăzi să fie doar începutul pentru un parcurs mai bun în campionat

Dorinel Munteanu (Imagine: Forin Novac/Mediafax Foto)

"A fost un joc bun, cu rezultat la fel de bun, împotriva unei echipe puternice. Sunt bucuros că am luat trei puncte. Am reuşit să închidem jocul şi să nu lăsăm spaţii, iar asta i-a încurcat pe braşoveni. Mă bucur de această victorie mai ales pentru moralul jucătorilor şi sper ca astăzi să fie doar începutul pentru un parcurs mai bun în campionat. Braşovul e o echipă foarte bună, mai ales în ceea ce priveşte individualităţile, dar astăzi am fost agesivi mai ales la mijloc. Sunt sigur că din punct de vedere fizic vom rezista până la finalul campionatului", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu consideră că următoarea partidă, cu Dinamo, va fi dificilă.

"Dinamo are o zi în plus de odihnă până la meciul cu noi, ca şi joc pot să-şi revină oricând, de-asta spun că avem un meci foarte greu cu ei", a precizat el.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Didi '32 şi Antal '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici