Dorinel Munteanu speră să fie pe bancă la meciul cu Dinamo

Antrenorul FC Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră să poată sta pe banca tehnică a echipei din Bulevardul Ghencea la derbiul cu Dinamo, de sâmbătă, şi că îşi doreşte să găsească înţelegere din partea conducerii clubului Universitatea Cluj.

7 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu speră să fie pe bancă la meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu speră să fie pe bancă la meciul cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper să fiu pe bancă la meciul cu Dinamo. Am discutat cu patronul clubului Universitatea Cluj şi el şi-a dat acordul verbal să vin la Bucureşti. Au intervenit câteva lucruri neprevăzute, dar cred că până la ora jocului se va găsi înţelegere şi, împreună cu persoanele din conducerea Stelei, sper să găsim o soluţie ca să rezolvăm această problemă. Sunt problemele conducerii care trebuie rezolvate. Sper să se găsească înţelegere pentru că se ştiu motivele pentru care am făcut acest pas", a declarat Munteanu.

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial, luni, într-o conferinţă de presă, în funcţia de antrenor al echipei Steaua Bucureşti, după ce a renunţat la conducerea tehnică a formaţiei din ligă secundă Universitatea Cluj. Conducerea grupării ardelene a fost de acord ca Munteanu să antreneze Steaua, dar numai în cazul în care primeşte o sumă de bani pentru rezilierea contractului.

Munteanu îl înlocuieşte la Steaua pe Marius Lăcătuş, care a demisionat, miercurea trecută, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, cu scorul de 3-5, în etapa a III-a a Grupei F a Ligii Campionilor.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici