Dorinel Munteanu: Unii jucători m-au dezamăgit în meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 2-3, că este dezamăgit de prestaţia anumitor jucători.

16 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Unii jucători m-au dezamăgit în meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu: Unii jucători m-au dezamăgit în meciul cu Dinamo (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit de rezultat şi de jocul unor fotbalişti de-ai mei în prima repriză. Am avut încredere în toţi jucătorii, dar unii m-au dezamăgit astăzi. Sunt responsabil pentru rezultat, dar trebuie să mergem mai departe. La modul cum am evoluat în prima repriză nici nu se poate pune problema să ne gândim la cupe europene. Acum decalajul faţă de plutonul fruntaş este mare şi ne va fi foarte greu să recuperăm", a spus Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici