Dorinel Munteanu: Vom face tot posibilul pentru a învinge pe Dinamo în optimile Cupei României

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că formaţia sa va face tot posibilul să-şi fructifice şansele din partida cu Dinamo, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

15 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Vom face tot posibilul pentru a învinge pe Dinamo în optimile Cupei României

Dorinel Munteanu: Vom face tot posibilul pentru a învinge pe Dinamo în optimile Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

"Încercăm să ne calificăm. Chiar dacă vom întâlni o echipă puternică a campionatului nostru, avem şansa noastră şi vom face tot posibilul pentru a o fructifica. Dinamo are în componenţă jucători foarte valoroşi, dar eu am încredere în fotbaliştii mei. Suntem pregătiţi şi pentru loviturile de departajare", a spus Munteanu.

Tehnicianul s-a arătat îngrijorat de faptul că nu va putea conta pe mijlocaşul Liviu Antal, care s-a accidentat. "Cu siguranţă Axente va fi titular. Din păcate va lipsi Antal, care a suferit o ruptură fibrilară. Mici probleme medicale au acuzat Sârghi, Iorga şi Paraschiv, dar sper ca toţi trei să fie apţi de joc până la ora meciului cu Dinamo", a adăugat Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional român afirmat că îl respectă pe noul director tehnic al echipei Dinamo, Cornel Dinu, pe care l-a avut antrenor pe vremea când evolua pentru echipa naţională: "Nu-i o noutate pentru mine revenirea lui Dinu la Dinamo. El este omul bun la toate la Dinamo, când echipa are probleme vine dumnealui să salveze situaţia. Mi-a fost antrenor la naţională şi-i port un respect deosebit".

Partida FC Dinamo - Oţelul Galaţi, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 20.15, în direct la Pro tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici