Video Dorinel Munteanu: Vreau să demonstrez că sunt în stare să antrenez Steaua

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial, luni, într-o conferinţă de presă, în funcţia de antrenor al echipei Steaua Bucureşti, el declarând că vrea să demonstreze că este în stare să antreneze formaţia din Bulevardul Ghencea.

45 afișări

"Sunt bucuros pentru alegerea făcută. Aş vrea să vorbesc mai puţin şi să las faptele. Steaua este pentru mine o provocare. Vreau să demonstrez că pot şi sunt în stare să antrenez Steaua. Sper ca împreună cu Gigi Becali să facem treabă bună. Mă gândesc deja la primul joc, cu Dinamo, pe care vreau să-l câştig", a spus Dorinel Munteanu la prezentarea oficială.

Dorinel Munteanu îşi doreşte să vadă toţi jucătorii stelişti la antrenamente şi apoi să decidă dacă nu va avea nevoie de serviciile unora dintre ei.

"Vreau ca toţi jucătorii să aibă şanse egale. Voi decide pe urmă cine pleacă şi cine nu pleacă. Trebuie să discut mai întâi cu jucătorii. Ştiu că sunt jucători valoroşi în lot. Nu îmi fac probleme", a mai spus Munteanu.

Noul antrenor al grupării "roş-albastre" îşi doreşte ca jucătorii să-şi revină psihic după meciul egal cu Gloria Buzău, scor 1-1, de pe teren propriu.

"Sper ca până la meciul cu Dinamo echipa să-şi revină psihic. N-am ce să schimb prea multe. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei şi în echipă. Nu este o criză la Steaua. Obiectivul meu este câştigarea campionatului sau participarea în Liga Campionilor", a explicat Munteanu.

Antrenorul a precizat că noul sistem de joc al echipei Steaua va fi 4-3-3.

"Am ales Steaua ca o provocare. Vreau să demonstrez. Îi mulţumesc domnului Becali pentru alegerea făcută. M-am gândit şi la schimbarea sistemului de joc. Ştiţi că sunt adeptul sistemului 4-3-3. Vreau să-l pun în aplicare şi la Steaua", a menţionat Munteanu.

Dorinel Munteanu a mai spus că fostul antrenor Marius Lăcătuş va rămâne o emblemă pentru Steaua Bucureşti, Munteanu a adăugat că l-au întărit criticile oamenilor din fotbal care i-au contestat venirea pe banca tehnică a "roş-albaştrilor".

Dorinel Munteanu îl înlocuieşte la Steaua pe Marius Lăcătuş, care a demisionat, miercurea trecută, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, cu scorul de 3-5, în etapa a III-a a Grupei F a Ligii Campionilor.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, i-a oferit lui Munteanu postul de antrenor al vicecampionaei României, iar fostul internaţional a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea stelistă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici