Dosarul "Valiza" rămâne la Curtea de Apel Cluj

Dosarul "Valiza" în care Gigi Becali este acuzat că ar fi oferit jucătorilor de la Universitatea Cluj aproape două milioane de euro pentru a câştiga meciul cu echipa CFR Cluj rămâne la Curtea de Apel Cluj, după ce instanţa supremă a respins, miercuri, cererea de strămutare a procesului.

12 afișări
Imaginea articolului Dosarul "Valiza" rămâne la Curtea de Apel Cluj

Dosarul "Valiza" rămâne la Curtea de Apel Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

În cererea de strămutare a dosarului "Valiza", depusă, în 20 ianuarie, la instanţa supremă, Gigi Becali arăta că motivul principal al solicitării îl reprezintă "animozităţile" cu Arpad Paszkany şi că actul de justiţie în această cauză ar putea fi afectat.

Procesul în dosarul "Valiza", în care Gigi Becali şi Teia Sponte sunt acuzaţi că ar fi oferit jucătorilor de la Universitatea Cluj aproape două milioane de euro pentru a câştiga meciul cu echipa CFR Cluj, a început în 21 ianuarie.

În decembrie anul trecut, Gigi Becali a fost deferit justiţiei de procurorii anticorupţie în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă.

Citeşte şi

Becali cere strămutarea dosarului "Valiza"

Becali: Şefa Baroului Cluj mi-a spus că nu am nicio şansă să câştig procesul de la Cluj

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici