Două autogoluri ajută Atletico Madrid să ajungă în faza eliminatorie a Ligii Campionilor

Două autogoluri, plus un voleu de efect al lui Mario Hermoso, au adus marţi victoria cu 3-1 a lui Atletico Madrid pe terenul lui Feyenoord şi un loc în optimi de finală în Liga Campionilor, eliminând totodată gazdele.

321 afișări
Imaginea articolului Două autogoluri ajută Atletico Madrid să ajungă în faza eliminatorie a Ligii Campionilor

Două autogoluri ajută Atletico Madrid să ajungă în faza eliminatorie a Ligii Campionilor

Lutsharel Geertruida de la Feyenoord a trimis mingea în propria poartă după 14 minute, înainte ca Hermoso să reuşească un al doilea gol spectaculos în minutul 57, deşi Feyenoord a redus din diferenţă cu 13 minute înainte de final, când Mats Wieffer a înscris cu capul din corner.

Cu toate acestea, un al doilea autogol patru minute mai târziu, de data aceasta al lui Santiago Gimenez, a consfinţit cele 3 puncte pentru Atletico, care a trecut pe primul loc în Grupa E şi a obţinut un loc în faza eliminatorie.

Spaniolii au 11 puncte, cu unul mai mult decât Lazio, care s-a calificat şi ea în optimi marţi, învingând-o pe Celtic cu 2-0 la Roma, locul său fiind garantat de înfrângerea lui Feyenoord.

Atletico pornise cu două puncte avans faţă de Feyenoord, ceea ce făcea din această întâlnire una crucială pentru ambele cluburi, iar înfrângerea olandezilor i-a lăsat pe aceştia cu şase puncte, asigurându-le locul trei în grupă şi un loc în fazele eliminatorii ale Ligii Europa.

Atleticopoate obţine acum prima poziţie cu o remiză pe teren propriu în ultimul meci din grupă, cu a doua clasată, Lazio, pe 13 decembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici