Două meciuri de fotbal s-au încheiat 91-1 şi 95-0. Ţara unde au fost înregistrate două dintre cele mai mari scoruri din istorie

Asociaţia de fotbal din Sierra Leone (SLFA) a lansat o investigaţie cu privire la două meciuri din prima divizie care s-au încheiat cu scoruri de 91-1 şi 95-0, calificându-le drept rezultate neverosimile.

5032 afișări
Imaginea articolului Două meciuri de fotbal s-au încheiat 91-1 şi 95-0. Ţara unde au fost înregistrate două dintre cele mai mari scoruri din istorie

Organismul care guvernează fotbalul din Africa de Vest a declarat că investighează oficialii şi jucătorii care au fost implicaţi în cele două meciuri, în care Gulf FC a învins Koquima Lebanon cu 91-1, iar Lumbenbu United a fost învinsă cu 95-0 de Kahula Rangers.

SLFA a declarat că are toleranţă zero pentru manipularea meciurilor sau orice altceva de acest gen.

„Prin urmare, publicul larg este asigurat că problema menţionată va fi investigată în amănunt şi oricine va fi găsit vinovat va trebui să se confrunte cu toată forţa legii", se arată într-o declaraţie.

Dacă se confirmă, cele două scoruri ar fi printre cele mai mari înregistrate în istoria fotbalului.

Cel mai mare se crede că a avut loc în Madagascar, în 2002, când AS Adema a învins-o pe SO l'Emyrne cu 149-0. Jucătorii de la SO l'Emyrne şi-au marcat intenţionat autogoluri, unul după altul, în semn de protest faţă de deciziile arbitrilor cu care nu erau de acord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici