Două parade ale lui Niczuly încetinesc cursa de urmărire a lui CFR Cluj după FCSB

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi CFR Cluj au remizat vineri în primul meci al etapei a doua a play off-ului Superligii la fotbal.
  • La capătul unui meci cu multe faze de poartă, scorul final a fost 1-1.
  • Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.
576 afișări
Imaginea articolului Două parade ale lui Niczuly încetinesc cursa de urmărire a lui CFR Cluj după FCSB

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Ştefănescu a deschis scorul pentru gazde cu un şut în diagonală din careu, după o fază frumos construită de Sepsi, Kallaku servindu-l demarcat pe autorul golului din minutul 9.

CFR Cluj a egalat peste 12 minute, după un corner executat de Deac şi fructificat cu capul de Boben, care a devenit astfel al 17-lea jucător care marchează în acest sezon pentru CFR Cluj.

După o primă repriză cu multe faze frumoase de poartă, cu un incident în careu, suspect de penalty, neconfirmat de VAR, dar şi cu o paradă spectaculoasă a portarului gazdelor Roland Niczuly, repriza secundă a fost anostă şi lipsită de ocazii remarcabile.

Primul şut ce a cadrat spaţiul porţii a fost înregistrat după o jumătate de oră, iar cea mai clară ocazie de gol a fost consemnat pe finalul minutelor suplimentare de joc, când şutul lui Avounou a fost scos de sub transversală de Niczuly.

CFR Cluj ratează şanse de a se apropia de FCSB şi să treacă temporar pe poziţia a doua în clasament, dar egalează pe Universitatea Craiova şi pe Rapid Bucureşti, cu 28 de puncte, pe locul 3.

Sepsi Osk e în continuare pe poziţia a şasea, cu 23 de puncte, cu un singur punct în două etape, exact ca şi adversara CFR Cluj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici