Două românce sunt delegate la semifinala de Women’s Champions League de pe Camp Nou

Arbitrii Iuliana Demtrescu şi Petruţa Iugulescu au fost nominalizate în brigada care va conduce o semifinală UEFA Women’s Champions League, informează frf.ro, după ce recent au fost selectate de UEFA să oficieze la turneul final al Campionatului European de fotbal feminin.

114 afișări
Imaginea articolului Două românce sunt delegate la semifinala de Women’s Champions League de pe Camp Nou

Vineri, pe stadionul Camp Nou din Barcelona, la jocul tur dintre FC Barcelona şi VFL Wolfsburg, Petruţa Iugulescu este unul dintre arbitrii asistenţi, iar Iuliana Demetrescu va fi arbitru de rezervă, într-o brigadă care o va avea la centru pe Sandra Braz Bastos (din Portugalia) şi la cealaltă linie pe Mária Súkeníková (din Slovacia).

Ele vor fi ajutate din camera VAR de Tiago Bruno Lopes Martins şi Luís Miguel Branco Godinho (din Portugalia). Observator de arbitri va fi Hilda McDermott (din Irlanda), iar delegat de joc din partea UEFA va fi Outi Saarinen (din Finlanda).

În ultima etapă din Liga 1 la fotbal masculin, Iuliana Demetrescu a debutat la meciul dintre FC Rapid Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, scor 8-0, unde a arbitrat alături de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă, fiind prima brigadă feminină la un meci din Liga 1 după o pauză de 10 ani.

În cealaltă semifinală a UEFA Women’s Champions League, se vor întâlni, pe 24 aprilie, Olimpique Lyon şi Paris Saint Germain.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici