Două sute de jandarmi din două judeţe vor asigura ordinea publică la jocul Gloria Bistriţa-Steaua

Două sute de jandarmi din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Mureş vor asigura ordinea publică la meciul Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti care se va disputa, miercuri, pe stadionul Municipal din Bistriţa, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

55 afișări
Imaginea articolului Două sute de jandarmi din două judeţe vor asigura ordinea publică la jocul Gloria Bistriţa-Steaua

Două sute de jandarmi din două judeţe vor asigura ordinea publică la jocul Gloria Bistriţa-Steaua (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Georgeta Căşăvan, a declarat, marţi, că jandarmii se vor afla în imediata apropiere a stadionului. Cei din Bistriţa vor fi ajutaţi de jandarmi ai Grupării Mobile "Regele Ferdinand I" din Târgu Mureş.

Potrivit sursei citate, la Bistriţa şi-au anunţat prezenţa până în prezent aproximativ 50 de suporteri ai Stelei, care se vor deplasa din Bucureşti cu autoturismele personale. Jandarmii se aşteaptă la un număr mai mare de fani ai echipei bucureştene care vor veni din Ardeal să asiste la meciul formaţiei lor favorite.

În prezent, în baza de date a Jandarmeriei se află un număr de 44 de persoane care au interdicţie de acces în tribune pentru această partidă de fotbal, dintre care 42 sunt suporteri ai Stelei, iar doi ai echipei Gloria Bistriţa.

Preţul biletelor de intrare la meciul Gloriei cu Steaua este de 25 de lei.

Meciul Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti, din etapa a XXVI-a a Ligii I, va avea loc miercuri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici