Dragomir: Ar fi un dezastru ca Steaua să nu se califice în primăvara europeană cu 10 puncte

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că pentru Steaua ar fi un dezastru să nu se califice în primăvara europeană după ce a acumulat zece puncte în grupa E a Ligii Europa.

151 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Ar fi un dezastru ca Steaua să nu se califice în primăvara europeană cu 10 puncte

Dumitru Dragomir (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Nu prea sunt optimist nici la meciul Stelei, nici la meciul CFR-ului. Dar, să dea Dumnezeu să ne ajute şi pe noi o dată. Pentru că ar fi o nenorocire. Să ai zece puncte în grupă şi să nu te duci în primăvara europeană ar fi un dezastru. Molde nu o încurcă pe Stuttgart, să ne înţelegem. Steaua merge numai pe mâna ei. Dacă face meci egal e bine, dacă nu face egal nu e bine", a spus Dragomir.

Echipa Steaua întâlneşte, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia FC Copenhaga, într-o partidă din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa.

În ultima etapă a grupei H a Ligii Campionilor, echipa CFR Cluj întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, formaţia Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici