Dragomir: Ce s-a întâmplat la Dinamo e de neimaginat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, la Sport.ro, că incidentele de la meciul Dinamo- Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88, la scorul de 0-2, "sunt de neimaginat" şi dinamoviştii riscă etape multe, chiar ani de suspendare.

19 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Ce s-a întâmplat la Dinamo e de neimaginat

Dragomir: Ce s-a întâmplat la Dinamo e de neimaginat, e o întrecere sportivă, nu război (Imagine: Mediafax Foto)

"Spun de nu știu cât timp ca organele abilitate să scoată huliganii de pe stadioane. E de neimaginat, fără precedent în lume, nu în Europa. Urmează să scoată cuțitul, să scoată pistolul. Vor fi «n» etape de suspendare, ani de zile poate. Dacă s-a întrerupt jocul și nu s-a reluat, se dă 3-0 la masa verde. E ceva fără egal, nu s-a mai pomenit, suntem sălbatici. Până nu sunt morți, nimeni nu vrea să ia taurul de coarne. Dăm țara înapoi cu ani de zile, nu se poate așa ceva! Trebuie arestați! E o întrecere sportivă, nu război", a declarat Dragomir la Sport.ro

Oficialul LPF a mai spus că dacă nu ar fi primit golul doi, Dinamo se califica în Cehia.

"A fost prea multă presiune, conducerea și galeria transformă meciurile în războaie. Nu întâmplător i-a bătut Curtea de Argeș. Se pune presiune pe echipă și acasă nu joacă nimic. E posibil ca dintre echipele noastre Dinamo și Vaslui să capoteze. Dinamo n-a putut să stea în picioare. E prea mult și patru echipe în grupe, fotbalul nostru a luat-o înaintea infrastructurii", a afirmat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici