Dragomir: CFR Cluj, Urziceni şi Vaslui au rãmas în lupta pentru locurile unu şi doi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că doar trei echipe, CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FC Vaslui, se vor lupta în ultimele cinci etape de campionat pentru titlul de campioană şi pentru locul doi, care va permite prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Dragomir: CFR Cluj, Urziceni şi Vaslui au rãmas în lupta pentru locurile unu şi doi

Dragomir: CFR Cluj, Urziceni şi Vaslui au rãmas în lupta pentru locurile unu şi doi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Locurile unu şi doi în clasament sunt ocupate deja de CFR Cluj, Urziceni sau Vaslui. Nu e stabilit nici locul unu. Cum să fie stabilit? Dacă bate Vasluiul la CFR Cluj? Se duce Urziceniul. Orice e posibil", a declarat Dragomir.

După disputarea majorităţii partidelor din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, CFR Cluj conduce în clasament cu 59 de puncte, urmată de Unirea Urziceni, cu 53 de puncte. FC Vaslui ocupă poziţia a 5-a a clasamentului, cu 49 de puncte, având un joc mai puţin.

Ultima partidă a etapei a XXIX-a a Ligii I, dintre Internaţional Curtea de Argeş şi FC Vaslui, se va disputa luni, de la ora 20.30, la Piteşti.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici