Dragomir crede că pentru Steaua ar fi ideal să joace derbiurile pe Arena Naţională

Preeşdintele Ligii Profesiniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că Steaua adoptă o politică bună, disputând derbiurile pe Arena Naţională, precizând însă că meciurile cu echipele mai slabe ar trebui să le joace pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

72 afișări
Imaginea articolului Dragomir crede că pentru Steaua ar fi ideal să joace derbiurile pe Arena Naţională

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

"Steaua adoptă o politică foarte bună mutându-se la meciurile tari pe Arena Naţională, face şi încasări bune şi are şi teren perfect pentru că îl acoperă şi nu mai plouă pe el. E bine să se mute în Ghencea şi meciurile importante să le joace pe Naţional. Aşa e ideal", a declarat Dragomir pentru Sport.ro.

Oficialul LPF a mai spus că după ce a învins Dinamo în derbiul de luni seară, Steaua va intra în cursa pentru titlu doar dacă va reuşi să câştige şi împotriva echipei CFR Cluj: "Steaua intră în cursa pentru titlu doar dacă CFR-ul pierde meciul direct. Cine îi mai prinde pe CFR dacă va câştiga la Steaua? Sunt favoriţi categoric. Eu garantez însă că dacă nu se strică timpul sunt peste 30.000 de oameni la meciul cu CFR Cluj".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "alb-roşiilor" pe teren propriu în actualul sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Raul Rusescu '22, '59 şi Mihai Costea '90+2, în timp ce pentru gazde a înscris Marius Niculae, în minutul 20, din penalti.

Meciul Steaua Bucureşti - CFR Cluj, din cadrul etapei a XVII- a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici