Dragomir: Dacă jucăm în preliminarii aşa cum am jucat cu Uruguay, ne calificăm la mondiale

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că naţionala României se va califica la Cupa Mondială din 2014 dacă va juca în preliminarii aşa cum a făcut-o în amicalul cu Uruguay, scor 1-1.

67 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă jucăm în preliminarii aşa cum am jucat cu Uruguay, ne calificăm la mondiale

Dragomir: Dacă jucăm în preliminarii aşa cum am jucat cu Uruguay, ne calificăm la mondiale (Imagine: Mihai Dascalaecu/Mediafax Foto)

"Dacă jucăm în preliminarii aşa cum am jucat cu Uruguay, ne calificăm la mondiale (...) E primul meci adevărat al echipei naţionale din ultimii doi ani", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir i-a remarcat din echipa României pe Chiricheş şi Torje. "Torje, Chiricheş, ambii fundaşi centrali, dacă nu toţi trei. Mutu a fost bun, m-a impresionat Torje, m-a impresionat Chiricheş. Cum a schimbat mijlocul terenului, imediat echipa a luat foc", a precizat preşedintele LPF.

Dragomir este de părere că fotbaliştii tineri din lotul naţional vor mai fi convocaţi: "Sigur, sunt jucători tineri care vin bine pe turnantă. Şi Torje a început greu şi uitaţi ce bine joacă acum".

Referitor la scandările suporterilor împotriva sa şi a lui Mircea Sandu, Dragomir a spus: "A fost o mână de derbedei care au vrut să strice jocul echipei naţionale. În loc să susţii echipa naţională tu strigi altceva... Felicit jandarmeria că i-a scos".

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Uruguayului, campioana la zi a Americii de Sud, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională.

Câteva sute de suporteri de la Peluza Sud au scandat în timpul partidei "La puşcărie, Mitică la puşcărie" şi "Mircea Sandu eşti o mizerie". De asemenea, pe parcursul meciului portarul Ciprian Tătăruşanu a fost huiduit, fluierat şi ironizat la apropae fiecare atingere a mingei de suporterii prezenţi în tribune.

La începutul reprizei secunde, suporterii de la Peluza Sud au afişat un banner pe care scria: "FRF=RMGC". Stewarzii şi jandarmii au intervenit pe a confisca bannerul din mâinile suporterilor şi au avut loc incidente între cele două părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici