Dragomir: Dacă Steaua vrea un atacant, atunci eu propun să îl ia pe Pena de la Galaţi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îi propune conducerii FC Steaua să îl achiziţioneze pe atacantul formaţiei Oţelul Galaţi Marius Pena şi îl sfătuieşte pe mijlocaşul Alexandru Maxim să se transfere la formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf pentru a face "măcar puţină carieră".

144 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă Steaua vrea un atacant, atunci eu propun să îl ia pe Pena de la Galaţi

Dumitru Dragomir (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Wesley nu cred că vine la Steaua. După părerea mea, dacă vor un vârf, propun să îl ia pe Pena de la Galaţi. Dacă eu eram manager la Steaua, pe Pena l-aş fi luat. Deci, pentru retur, eu l-aş fi luat pe Maxim şi un vârf de atac, atât, niciun fundaş dreapta, nimic", a declarat, marţi, oficialul Ligii.

Dragomir este de părere că fotbalistul formaţiei Pandurii Târgu Jiu Alexandru Maxim, care ezită să semneze un contract cu FC Steaua, ar trebui să se transfere la gruparea roş-albastră şi nu la Standard Liege, unde este dorit de antrenorul Mircea Rednic. "Eu zic că mai bine să se ducă la Steaua. Dacă ar fi băiatul meu i-aş spune să meargă la Steaua şi să pună o clauză că poate pleca după cel puţin doi ani acolo. Normal, dacă ai personalitate, poţi refuza Steaua. E viaţa lui, face ce vrea, dar eu îi recomand să treacă la tratative cu Steaua. Nu o fi mulţumit de salariu, dar Becali e larg la pungă şi poate să îl înţeleagă. Dar să nu fugă de Steaua, să se ducă la Steaua dacă vrea să facă măcar puţină carieră. Pentru că impresarii din asta trăiesc. Din comision, care cu cât e mai mare cu atât mai bine pentru ei", a menţionat Dumitru Dragomir.

De altfel, preşedintele LPF este convins că în final Alexandru Maxim va ajunge la Steaua deoarece "dacă au pus ochii pe el Gigi Becali şi Mihai Stoica l-au încălecat deja". "Dacă au luat semnăturile de la Pandurii, eu cred că vine Maxim la Steaua în joc de glezne. Bineînţeles că nu va semna până când nu va fi mulţumit cu salariul şi o să îi dea şi lui cât îi dă lui Chiricheş. Dar Becali e normal să încerce şi altfel, ca orice negustor. Bine ar fi ca el să joace la Steaua, şi pentru el şi pentru club. Nu o să îl lase Gigi Becali şi Meme... dacă au pus ochii pe el l-au încălecat deja, ce să mai", a adăugat oficialul Ligii.

Dumitru Dragomir vrea ca la tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Ligii Europa, formaţia Bate Borisov să fie desemnată adversara echipei Steaua. "Steaua să joace cu Inter în semifinale sau în finală, nu acum. Acum cu Bate Borisov să cadă. Pentru că Steaua dacă are culoar bun se poate duce până în finală", a afirmat Dragomir.

El a explicat însă că este destul de greu pentru o echipă din estul Europei să ajungă în fazele superioare ale cupelor europene, dând ca exemplu formaţia condusă de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. "Nimănui nu-i place la masa lui un sărac. Aşa e şi la fotbal. La masa bogaţilor au ajuns foarte puţine cluburi sărace. Îi dau dreptate lui Mircea Lucescu atunci când zice, normal. Mircea Lucescu poate să câştige finala Ligii Campionilor cu Şahtior, dar nu cred că va fi lăsat. Sunt forţe mari acolo... Păi numai dacă îţi greşeşte arbitrul 1 la sută în favoarea adversarului, te-a curăţat la nivelul ăla", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici