Dragomir: Decizia privind soarta echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în 20 iunie

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că o decizie privind retrogradarea echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în cadrul Comitetului Executiv din 20 iunie, însă formaţia bănăţeanu nu va evolua sigur în cupele europene.

395 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Decizia privind soarta echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în 20 iunie

Dragomir: Decizia privind soarta echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în 20 iunie (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Decizia privind retrogradarea celor două echipe se va lua în Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie. S-a discutat astăzi şi s-a stabilit că regulamentul nu era adaptat pentru România. Rămâne să se modifice regulamentul. Oricum Poli Timişoara nu va mai putea evolua în acest an în cupele europene", a declarat Dragomir pentru MEDIAFAX.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici