Dragomir despre agresiunea lui Mihai Stoica: Gigi Becali era stăpânul. Se simte lipsa lui la Steaua

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat, marţi, comentând incidentul în care managerul Mihai Stoica a agresat o echipă a postului ProTV, că Gigi Becali, care o execută acum o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, era "stăpân" la Steaua, iar lipsa lui se simte în momentul de faţă.

406 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre agresiunea lui Mihai Stoica: Gigi Becali era stăpânul. Se simte lipsa lui la Steaua

Dragomir Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Gigi Becali era în libertate mai avea loc incidentul în care a fost implicat Mihai Stoica, Dragomir a răspuns: "Gigi Becali era stăpânul, el stăpânea bine pe toată lumea. Şi se simte lipsa lui la Steaua. El era un adevărat conducător. Meme Stoica este un coleric, dar nu este un băiat rău. Sunt anumiţi oameni care nu înţeleg rolul presei. Eu de exemplu n-am refuzat pe nimeni, chiar dacă unii dintre moderatorii de la TV mai mint, mai umflă lucruri, dar sunt şi ei oameni".

Dragomir consideră că agresiunea managerului FC Steaua nu trebuie să fie în atenţia presei. "S-a mai întâmplat şi la case mai mari. Şi eu zic să treceţi cu vederea, pentru că Meme azi vă înjură şi mâine vă ia de gât şi sunteţi prieteni. Aşa că nu fiţi supăraţi pe Meme şi pe Steaua", a spus Dumitru Dragomir într-o conferinţă de presă.

Mihai Stoica nu poate fi sancţionat de comisiile LPF având în vedere că incidentul a avut loc înaintea unui meci organizat de UEFA. "Ce este în afara stadionului nu interesează LPF. Dacă e oficial într-un meci organizat de LPF atunci luăm măsuri, dacă e în afară, nu. Sunt instanţe civile, instanţe penale, se poate merge acolo", a explicat preşedintele Dumitru Dragomir.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a pledat vinovat, marţi, în faţa judecătorului din Skopje şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia, informează www.prosport.ro.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat, scrie www.prosport.ro.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie pentru audieri, dar acolo managerul Stelei a negat că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Echipa Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, la Skopje, formaţia Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici