Dragomir despre barajul pentru CM: Vor fi două meciuri slabe, jucate la rezultat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că naţionala României are în reprezentativa Greciei un adversar extrem de dificil, şeful ligii estimând că dubla manşă de calificare la Cupa Mondială din 2014 va fi fără spectacol, iar cele două echipe vor fi preocupate doar de rezultat.

283 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre barajul pentru CM: Vor fi două meciuri slabe, jucate la rezultat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Grecia e cel mai dificil adversar. Aş fi preferat Ucraina sau Croaţia sau chiar Portugalia. Dacă ne calificăm, e un succes absolut senzaţional. Şansele sunt de 50 la 50 la sută. Vor fi două meciuri slabe, jucate la rezultat. Contează experienţa din ultimii zece ani, în care ei s-au califcat în permanenţă şi noi nu. Echipa aceea are 4-5 jucători care au evoluat în echipa campionaă europeană. În istoria noastră, totdeauna am avut probleme cu grecii, ne-au dominat în toate sectoarele de activitate. De asta mă sperii, că toată lumea spune că suntem pe elefant şi s-ar putea să fim pe ponei", a declarat Dragomir, la Sport.ro.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de luni, de la sediul FIFA de la Zurich.

Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici